Abonnement

Als u de geschiedenis van de dorpen interessant vindt is een eigen abonnement misschien iets voor u. Voor € 28,00 bent u met het hele gezin een jaar lid. U ontvangt dan de Maaskroniek thuisbezorgd en u bent onze gast tijdens de vele interessante lezingen die we door het jaar heen organiseren. Uw gast of introducee is daarbij van harte welkom. Verder organiseren we aardige excursies en bent u welkom in ons eigen heemhuis voor studiedoeleinden of om de dan lopende tentoonstelling te bekijken.
0184-het-wildIn de inhoudsopgave kunt u zien waarover we in het verleden al hebben geschreven. Ontelbare onderwerpen zijn de revue gepasseerd, maar er zullen altijd onderwerpen en mensen blijven waarover een interessant artikel te schrijven valt. En dat zullen we dan ook blijven doen. De verhalen uit meer dan 35 jaar Maaskroniek zijn nog altijd na te lezen. Zie voor de kosten de prijslijst:  2020 Prijslijst 
Het lidmaatschap kost € 28,- per gezin per jaar.
De snelste manier om lid te worden is natuurlijk een telefoontje naar onze secretaris, Carla Heeren. Handiger echter is een kaartje naar onderstaand adres of een e-mail via de pagina Contact, zodat uw adresgegevens zonder fouten worden opgenomen in ons ledenbestand:
Carla Heeren, secretaris
Dorpsstraat 6
5396 PG Lithoijen.