Lezingen 2021 t/m heden

Deze pagina wordt gevuld, zodra er weer lezingen plaatsgevonden hebben.

Lith, januari 2021.

Beste Heemkundevrienden,

Het jaar 2020 is afgesloten. Wij hebben in het voorjaar en de zomer van 2020 weinig activiteiten kunnen organiseren. Gelukkig konden we in de maanden oktober, november en december toch nog 3 lezingen organiseren voor maximaal 30 personen.

Voor 2021 hadden wij in januari de algemene jaar- / ledenvergadering gepland. Deze kan voorlopig niet doorgaan omdat er deze maand geen bijeenkomsten mogen worden gehouden.

Wij verwachten dat er ook in het voorjaar van 2021 nog geen grotere groepen bijeen zullen mogen komen, ook niet op 1,5 m afstand van elkaar.

De algemene jaar- / ledenvergadering en de lezingen stellen wij daarom uit tot het veilig is om bij elkaar te komen. Wij brengen u hiervan uiteraard tijdig op de hoogte.

Voor dit moment wensen wij u een goed en gezond 2021 toe.

Namens het bestuur van Heemkundekring Maasdorpen in de gemeente Lith,

Jan Smits, voorzitter.

P.S. Denkt u nog aan het inleveren van de foto’s voor de tentoonstelling ‘Bruidsparen door de eeuwen heen’? Contact via ons secretariaat.